Doneren

Om onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is geld nodig. Gelukkig worden wij gesteund door verschillende donateurs.

Draagt u onze stichting ook een warm hart toe? Maak uw bijdrage dan over op rekeningnummer NL07INGB0008553160.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

U kunt desgewenst uw naam achterlaten zodat wij weten wie ons ondersteunt. Vul daarvoor het formulier in en druk op 'verzenden'.

Ons doel is om het visuele functioneren van personen met gezichtsveld defecten als gevolg van hersenbeschadiging zoveel mogelijk te verbeteren.

Hemianopsie Stichting