Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Aanmelden voor intakegesprek/training

Indien u belangstelling heeft om via de HemianopsieStichting een restitutietraining te volgen of om een intakegesprek te hebben om de mogelijke baten van de training te bespreken, dan kunt u dit kenbaar maken door het aanmeldformulier in te vullen. U kunt het ingevulde formulier automatisch aan ons verzenden door onderaan het formulier op de knop ‘verzenden’ te drukken. Er zal dan op korte termijn contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken. U heeft tevens de mogelijkheid om documenten of figuren te uploaden en op die manier aan ons te verzenden. Te denken valt aan perimetrie-uitslagen of MRI-scans. Het formulier kunt u ook gebruiken om ons vragen te stellen over het onderzoek.

Aanmelden

Aanmelden voor intake

 

Hemianopsie

 

Wat is er aan te doen?

Lees verder

 

Onze trainingsmethode

Lees verder

 

Aanmelden voor training

Lees verder

Ons doel is om het visuele functioneren van personen met gezichtsveld defecten als gevolg van hersenbeschadiging zoveel mogelijk te verbeteren.

Hemianopsie Stichting
Copyright © 2023 Hemianopsie Stichting
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren