Ervaringen van deelnemers

De HemianopsieStichting heeft onlangs een Facebookprofiel gepubliceerd. Op deze Facebookpagina staan enkele persoonlijke meningen en ervaringen van personen die bij de HemianopsieStichting een training hebben gevolgd. Zij beschrijven hoe ze de training hebben ervaren en welke resultaten het hen heeft opgeleverd, alsmede het contact met de stichting. U kunt deze ervaringen lezen door naar het volgende Internet-adres te navigeren:

Ons doel is om het visuele functioneren van personen met gezichtsveld defecten als gevolg van hersenbeschadiging zoveel mogelijk te verbeteren.

Hemianopsie Stichting